Nefiltrované,
nepasterizované,
bez chemických
prísad

Remeselný,
piešťanský,
rodinný
pivovar

Príďte
a ochutnajte
naše  pivo

Spolupráca
a partnerstvo

Spolupráca a partnerstvo

Spolupráca a partnerstvo pre pivných majstrov a pivotéky

„Sme spoločnosť pôsobiaca na trhu od roku 2003, ktorá zabezpečuje kvalitné služby pre svojich odberateľov založené na osobnom prístupe. Prvoradým cieľom je zaistiť obojstranne výhodnú spoluprácu a zabezpečiť spokojnosť všetkých zúčastnených strán.“

Stanislav Slížik,
majiteľ remeselného pivovaru Simeon

Náš servis pre vás

Vzájomná podpora od nás k vám zahŕňa:

  • Správny výber výčapnej technológie 
  • Návrh vhodného sortimentu aj nealkoholických nápojov a limonád 
  • Riešenie technických problémov s výčapným zariadením 
  • Zabezpečenie pravidelnej údržby výčapných zariadení 
  • Možnosti degustácie rôznych druhov piva a praktické vysvetlenie technologického procesu

Marketing a obchodná stratégia

Naša obojstranná spolupráca sa prejavuje aj v oblasti marketingu:

  • Reklamné materiály pre prevádzky napr. (poháre, podpivníky, oblečenie, slnečníky)
  • Online komunikácia, reklamné kampane a zdieľanie vašej prevádzky na sociálnych sietiach
  • Podpora predaja prostredníctvom promo aktivít
  • Sponzoring kultúrnych a spoločenských udalostí
  • Odmena zákazníkov prostredníctvom súťaží a bonusov
  • Obmena ponuky – možnosť z výberu rôznych pivných špeciálov  
  • Možnosť spolupráce pri otváraní nových prevádzok a pivoték

Desatoro
pre reštaurácie

Desatoro pre reštaurácie

Pre správne uskladnenie a čapovanie nefiltrovaného, nepasterizovaného piva z pivovaru Simeon

  • Skladujte naše pivo na tmavom mieste a pri teplote +2°C až +8°C.
  • Pivo uskladňujte najlepšie v prírodnej chladnej pivnici alebo chladiacom boxe, nikdy nie pri izbovej teplote.
  • Pokiaľ je to možné, narážajte sud najskôr za 24 hodín od dodania.
  • Čapujte inertným plynom alebo CO2, nie vzduchom, pokiaľ ste si nie istý, že sud nevytočíte do 12tich hodín od narazenia.
  • Vyčapujte sud do 72 hodín od narazenia.
  • Čapujte pivo pri teplote +6°C až +8°C.
  • Používajte iba čisté sklo s logom pivovaru Simeon a poháre vždy pred čapovaním ešte prepláchnite čistou studenou vodou.
  • Prepláchnite každý deň po ukončení čapovania a tesne pred čapovaním na ďalší deň pivné vedenie pitnou vodou.
  • Nechajte pravidelne maximálne raz za 14 dní vyčistiť pivné vedenie chemicky.
  • Pokiaľ Vám naše pivo chutí, povedzte to priateľom, pokiaľ nechutí, povedzte to nám a my sa to budeme snažiť napraviť.