Nefiltrované,
nepasterizované,
bez chemických
prísad

Remeselný,
piešťanský,
rodinný
pivovar

Príďte
a ochutnajte
naše  pivo

Spolupráca
a partnerstvo

Spolupráca a partnerstvo

Spolupráca a partnerstvo pre pivných majstrov a pivotéky

„Sme stabilná spoločnosť na trhu od roku 2003, ktorá zabezpečuje profesionálny a kvalitný servis založený na osobnom prístupe k zákazníkov. Naším cieľom je obojstranne výhodná spolupráca a maximálna spokojnosť všetkých našich obchodných partnerov a ich zákazníkov.“

Stanislav Slížik,
majiteľ remeselného pivovaru Simeon

Náš servis pre vás

Základom úspešného obchodného partnerstva je vzájomná podpora. Naša spoločnosť preto poskytuje kvalifikované odborné poradenstvo v oblasti, ktoré určite oceníte:

  • Odporučenie výčapnej technológie
  • Odporučenie vhodného sortimentu aj mimo pivnej kategórie
  • Pravidelný servis a riešenie technických problémov výčapného zariadenia
  • Školenie zamerané na zvyšovanie kvalifikácie personálu
  • Ponuka ochutnávky 10 druhov piva a ukážka výrobného procesu

Marketing a obchodná stratégia

Hodnota našej značky nespočíva iba v ich kvalite, ale aj v marketingovej komunikácii cez rôzne platformy, čím zvyšujeme ich hodnotu a povedomie u vašich zákazníkov. Sila nášho marketingu môže výrazne zvýšiť zisk aj vašej spoločnosti.

  • Reklamné kampane v rôznych médiách, zdieľanie vašej prevádzky na sociálnych sietiach, online komunikácia
  • Sponzoring kultúrnych a spoločenských akttivít 
  • Reklamné materiály pre prevádzky ( poháre, podpivníky, oblečenie)
  • Podpora predaja promo aktivitami na zvýšenie vášho predaja
  • Motivácia vašich zamestnancov k zlepšeniu výkonu prevádzky
  • Odmena našich zákazníkov fromou atraktívnych súťaží
  • Pivné špeciáli ako konkurenčná výhoda 
  • Otváraniee nových partnerských prevádzok a pivoték

Desatoro
pre reštaurácie

Desatoro pre reštaurácie

Pre správne uskladnenie a čapovanie nefiltrovaného, nepasterizovaného piva z pivovaru Simeon

  • Skladujte naše pivo na tmavom mieste a pri teplote +2°C až +8°C.
  • Pivo uskladňujte najlepšie v prírodnej chladnej pivnici alebo chladiacom boxe, nikdy nie pri izbovej teplote.
  • Pokiaľ je to možné, narážajte sud najskôr za 24 hodín od dodania.
  • Čapujte inertným plynom alebo CO2, nie vzduchom, pokiaľ ste si nie istý, že sud nevytočíte do 12tich hodín od narazenia.
  • Vyčapujte sud do 72 hodín od narazenia.
  • Čapujte pivo pri teplote +6°C až +8°C.
  • Používajte iba čisté sklo s logom pivovaru Simeon a poháre vždy pred čapovaním ešte prepláchnite čistou studenou vodou.
  • Prepláchnite každý deň po ukončení čapovania a tesne pred čapovaním na ďalší deň pivné vedenie pitnou vodou.
  • Nechajte pravidelne maximálne raz za 14 dní vyčistiť pivné vedenie chemicky.
  • Pokiaľ Vám naše pivo chutí, povedzte to priateľom, pokiaľ nechutí, povedzte to nám a my sa to budeme snažiť napraviť.